SBA OP LOCATIE OF VERPLAATSING 

Skateboard Academy voorziet een brede waaier aan skateboard gerelateerde diensten. In onze skateparken te Gent en Antwerpen kunnen er tal van skate gerelateerde evenementen en projecten georganiseerd worden. Daarnaast  kunnen er skate lessen- en kampen op verplaatsing gegeven worden door onze gediplomeerde skateboard trainers, met de mogelijkheid tot het afhuren van een mobiel skatepark.

  • Skate initiatielessen, trainingen en kampen op verplaatsing
  • Verhuur mobiel skatepark inclusief begeleiding en toezicht gediplomeerde trainers
  • Skateboard initiaties op tal van evenementen en feesten (bijvoorbeeld bij de opening van een nieuw skatepark of op een skatewedstrijd!)

PROJECTEN OP MAAT

Hebt u skateboard gerelateerde input en/of expertise nodig voor een persoonlijk en/of vernieuwend project? Bijvoorbeeld bij het organiseren van sportdagen, opendeurdagen, evenementen, (sport)activiteiten of zaken omtrent productontwikkeling, schoolprojecten, eindwerken….. noem maar op. Laat het ons weten! Wij helpen u graag om uw droomproject in realiteit om te zetten!

Aarzel niet en contacteer ons met uw vraag via onderstaand contactformulier!

Contacteer Ons
Title - Opleidingen

In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en Sport Vlaanderen organiseert de Skateboard Academy erkende initiator skateboard opleidingen. SBA zorgt binnen de opleidingsstructuur voor de kwalitatieve invulling en expertise.

Bijscholingen

De Skateboard Academy werkt samen met verschillende bachelor- en lerarenopleidingen. De programma’s variëren daarbij van afzonderlijke workshops (kennismaking) tot volledige lessenreeksen die implementeerbaar zijn binnen het opleidingsprogramma.

Initiatorcursus

De initiatorcursus skateboarden is een technisch en pedagogische opleiding, voornamelijk gericht op het correct aanleren van de basistechnieken bij de beginnende sporters.

Voorwaarden

  • Minstens l6 jaar worden in de loop van het kalenderjaar waarin de cursus start
  • Geslaagd zijn voor de toelatingsproef

Inschrijven

Inschrijven voor de initiatorcursus kan individueel via de inschrijvingsprocedure van de Vlaamse Trainersschool. Groepsinschrijving zijn mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Gelieve ons in dit geval te contacteren voor meer info.

Workshop en toelatingsproef

De basistechnieken die je op voldoende wijze moet beheersen kan je in de video terugvinden.
Voorafgaand aan elke cursusorganisatie worden er een 4-tal inleidende trajecten georganiseerd op de locatie waar de cursus zal plaatsvinden.
Er wordt gestart met een korte workshop en aansluitend daarop zal de toelatingsproef afgenomen worden. Een afzonderlijke toelatingsproef is mogelijk bij herkansing.

Titles Sections - Voorbje Projecten
Title - Nieuwsbrief

Ook zo curieus?

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van onze aankomende activiteiten en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief!

Via de “SBA NEWSLETTER” ontvang je maandelijks al de updates over komende evenementen, wijzigingen van de skatepark uren, de nieuwste SBA goodies en zoveel meer!