Title - Skatepark

Adres

Skatepark SBA Antwerpen
Parkloods Park Spoor Noord “SPRK”
Damplein 35, 2060 Antwerpen

Toegankelijk voor skateboarders en inline-skaters.

Openingsuren

Terug open vanaf 23/01/2021

WOENSDAG
SLOT 1: 15:00 – 17:45

ZATERDAG
SLOT 1: 12:00 – 14:45
SLOT 2: 15:00 – 17:45

Wegens de strenge corona maatregelen is het skatepark enkel toegankelijk voor jongeren t.e.m. het geboortejaar 2008 en jonger (13 jaar worden in 2021) !!

Corona maatregelen

 • Verplicht reserveren en registreren via de website (enkel open voor geboortejaar 2008 en jonger)
 • Een afstand van 1,5m moet TEN ALLEN TIJDE bewaard worden.
 • Geen ouders/toeschouwers in het skatepark toegelaten, u brengt uw zoon/dochter enkel naar het skatepark om te sporten.
 • Alle skaters moeten apart/individueel reserveren (groepsreservaties en dubbele boekingen zijn niet toegestaan)
 • Van zodra u het tijdslot niet meer kan aanduiden is het volzet, zorg dat je het juiste slot aanduid
 • U ontvangt een automatische bevestigingsmail met de datum en aanvangstuur van het gereserveerde tijdslot (neem dit mee!)
 • Verwittig ons ten laatste 1 dag op voorhand via mail [email protected] indien u niet kan komen, u neemt immers de plek in van een andere skater.

Inkomprijs

 • €7
 • SBA leden €5
 • Korting via VT tarief A-kaart
 • Mogelijkheid tot individueel lidmaatschap (verzekering + korting jaarabonnementen of 10 beurtenkaart)
RESERVEREN EN REGISTREREN

Huisregels

 • Het dragen van een helm wordt streng aangeraden
 • Heb respect voor elkaar, het materiaal en de omgeving
 • Waarschuw als er een skateboard wegschiet
 • Respecteer elkaars niveau en help een beginnende skater
 • Help ons om het skatepark mee proper te houden!
Title - Skateschool

LESSENREEKSEN

Vanaf januari organiseren we lessenreeksen. Tijdens deze reeks van 10 skatetrainingen (op maandag) kan je kennismaken met onze werking, zonder dat je onmiddellijk een langdurig engagement in onze club moet aangaan. Zowel beginnende als gevorderde skaters vanaf 6 jaar zijn welkom. De club voorziet een skateboard en beschermingsmateriaal. Eigen materiaal meebrengen kan zeker.
Skaters die een lessenreeks hebben gevolgd krijgen voorrang tijdens een nieuw instapmoment voor de trainingen.
Meer info over uren/prijzen via inschrijvingsbutton!

 

Inschrijven

TRAININGEN

Wekelijkse skateboardtrainingen in verschillende niveau -en leeftijdsgroepen onder begeleiding van gecertificeerde coaches.
De trainingen lopen van januari tot mei en hervatten opnieuw van september tot en met december (9 maanden). Er zijn geen trainingen tijdens de maand juni, schoolvakanties en feestdagen. De trainingen zijn toegankelijk vanaf 6 jaar. Eigen materiaal is niet noodzakelijk. Tijdens de cluburen is het skatepark exclusief voorbehouden voor de leden. Meer info cluburen/prijzen via inschrijvingsbutton!

Inschrijven
Titles Sections - Skatekampen

PROGRESSION SKATECAMPS

Tijdens het PROgression skateboard kamp, bedoeld voor ervaren skateboarders, worden intensieve skills trainingen afgewisseld door het samen skaten, plezier maken en op gecontroleerde wijze grenzen verleggen en ontdekken. Voor dit kamp moet je reeds vlot in het skatepark kunnen rondrijden, stoppen, poppen & droppen, het is dus niet geschikt voor beginners. Meer info (periodes/ prijzen) via inschrijvingsbutton!

Het krokus PROgression skatecamp is helaas volzet! Wilt u op de hoogte blijven van de aanstaande PROgression skatecamps? Schrijf je dan in voor de NEWSLETTER!

Inschrijven

SBA CAMPS

Skateboarden is een zeer technische sport waar een extra duwtje in de rug van een gemotiveerde coach echt wel het verschil maakt.
Tijdens de SBA CAMPS leren zowel de beginnende als de meer gevorderde skater op een inspirerende manier skaten. Onze gecertificeerde coaches zorgen hierbij dat iedereen in de groep op zijn eigen niveau bijleert.
De SBA CAMPS zijn een halve dag formule: elke dag van 09:00 tot 12:00! Meer info/data via de inschrijvingsbutton!

De SBA CAMPS KROKUS zijn helaas volzet. Wilt u op de hoogte blijven van aanstaande skatekampen? Schrijf je dan in voor de NEWSLETTER!

De inschrijvingen voor de paaskampen komen online op 26/02/2021.

inschrijven

ANTWERPSE SPORTWEKEN

Tijdens de zomervakantie organiseren we ook skatekampen in het kader van de Antwerpse Sportweken. Deze kampen zijn ook toegankelijk voor beginnende skaters.

De inschrijvingen verlopen via Sporting A/ Antwerpse sportweken.

Title - Workshops

Initiaties in Antwerpen

Skateboard Academy Antwerpen voorziet initiatielessen waarbij er op een speelse manier kennis gemaakt kan worden met het skateboarden.
Scholen (kleuter- lager- en hoger onderwijs), verenigingen, bedrijven en particuliren kunnen een workshop aanvragen die we zo flexibel mogelijk inplannen. De workshops worden aangepast aan het aantal deelnemers en de noden van de doelgroep zodat we eventuele niveauverschillen goed kunnen opvangen en het uitdagend kunnen maken voor iedereen!

De initiatielessen gaan door in het skatepark (Damplein 35, 2060 Antwerpen), en materiaal (skateboards + helmen) zijn voorzien. Het aantal plaatsen voor workshops zijn beperkt dus wees er snel bij!

Wilt u graag een workshop aanvragen in het skatepark te Antwerpen?

Inschrijven
Title - Partners
Partners grid - Antwerp
Title - Nieuwsbrief

Ook zo curieus?

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van onze aankomende activiteiten en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief!

Via de “SBA NEWSLETTER” ontvang je maandelijks al de updates over komende evenementen, wijzigingen van de skatepark uren, de nieuwste SBA goodies en zoveel meer!