Title - Skatepark

Adres

Skatepark SBA Gentbrugge
Peter Benoitlaan 78,
9050 Gentbrugge.

Openingsuren

ZATERDAG 30/04 UITZONDERLIJK GESLOTEN

ZATERDAG
13:00 – 19:00

ZONDAG
12:00 – 18:00

IN DE MAAND JUNI ZIJN WE GESLOTEN!
TERUG OPEN VANAF 25 & 26 JUNI EN 2 & 3 JULI

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN JULI EN AUGUSTUS*

Inkomprijs

€5

SBA Leden €3

Huisregels

  • Het dragen van een helm wordt streng aangeraden
  • Heb respect voor elkaar, het materiaal en de omgeving
  • Waarschuw als er een skateboard wegschiet
  • Respecteer elkaars niveau en help een beginnende skater
  • Help ons om het skatepark mee proper te houden!
Title - Skateschool

LESSENREEKSEN

Tijdens de lessenreeksen kan je kennismaken met onze werking, zonder dat je onmiddellijk een langdurig engagement in onze club moet aangaan. Zowel beginnende als gevorderde skaters vanaf 6 jaar zijn welkom. De club voorziet een skateboard en beschermingsmateriaal. Eigen materiaal meebrengen kan zeker. Skaters die een lessenreeks hebben gevolgd krijgen voorrang tijdens een nieuw instapmoment voor de trainingen.

De lesssenreeks is volzet, schrijf je in voor de SBA NEWSLETTER om op de hoogte te blijven van toekomstige lessenreeksen!

Inschrijven

TRAININGEN

Wekelijkse skateboardtrainingen in verschillende niveau -en leeftijdsgroepen onder begeleiding van gecertificeerde coaches.
De trainingen lopen van september tot mei (9 maanden). Er zijn geen trainingen tijdens de maand juni, schoolvakanties en feestdagen. De trainingen zijn toegankelijk vanaf 6 jaar. Eigen materiaal is niet noodzakelijk. Tijdens de cluburen is het skatepark exclusief voorbehouden voor de leden. Meer info cluburen/prijzen via inschrijvingsbutton!

Het clubseizoen is volzet, schrijf je in voor de SBA NEWSLETTER om op de hoogte te blijven van toekomstige inschrijvingen!

Inschrijven
Titles Sections - Skatekampen

PROGRESSION SKATECAMP

Skateboarden is een zeer technische sport waar een extra duwtje in de rug van een gemotiveerde coach echt wel het verschil maakt. Dit skateboard kamp is bedoeld voor de meer ervaren skaters, waarbij intensieve skills trainingen worden afgewisseld door het samen skaten, plezier maken en op gecontroleerde wijze grenzen verleggen en ontdekken. Voor dit kamp moet je reeds vlot in het skatepark kunnen rondrijden, stoppen, poppen & droppen, het is dus niet geschikt voor beginners.

Tegemoetkoming deelnamekosten
Tussenkomst via VT statuut
Tegemoetkoming deelnamegeld via mutualiteiten
Fiscale aftrek deelnamekosten sportkampen

PASEN PROgressioncamp
Zomer PROgressioncamp

SBA CAMPS

Ondertussen een klassieker onder de skatekampen! De kampen worden georganiseerd tijdens de schoolvakanties, telkens in de voor of namiddag, afhankelijk van de leeftijdsgroep. Zowel beginners als gevorderde skaters zijn welkom. Samen skaten, respectvol met elkaar omgaan en op een aangename manier bijleren, staan daarbij centraal. Onze gecertificeerde coaches zorgen dat iedereen in de groep op zijn eigen niveau bijleert. De SBA CAMPS zijn een halve dag formule!

Tegemoetkoming deelnamekosten
Tussenkomst via VT statuut
Tegemoetkoming deelnamegeld via mutualiteiten
Fiscale aftrek deelnamekosten sportkampen

Krokus Skatekampen
Pasen Skatekampen
Zomer Skatekampen
Title - Workshops

Workshops

SBA Gent voorziet workshops waarbij er kennis kan gemaakt worden met het skateboarden.
Scholen (kleuter- lager- en hoger onderwijs), verenigingen, bedrijven en particulieren kunnen een workshop aanvragen die we zo flexibel mogelijk inplannen. De workshops worden aangepast aan het aantal deelnemers en de noden van de doelgroep zodat we eventuele niveauverschillen goed kunnen opvangen en het uitdagend kunnen maken voor iedereen!

De workshops gaan door in het skatepark te Gent (Peter Benoitlaan 78, 9050 Gentbrugge) en materiaal (skateboards + helmen) zijn voorzien.

Wilt u graag een workshop aanvragen in het skatepark te Gent?

Contacteer ons
Title - Partners
Partners grid gent 2
Title - Nieuwsbrief

Ook zo curieus?

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van onze aankomende activiteiten en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief!

Via de “SBA NEWSLETTER” ontvang je maandelijks al de updates over komende evenementen, wijzigingen van de skatepark uren, de nieuwste SBA goodies en zoveel meer!